Telefon Yol Tarifi WhatsApp

Telefon
WhatsApp
İnstagram
Lowbet Nakliye
Lowbet Nakliye

Lowbet Nakliye

Lowbed Nakliyat, için kullanılan lowbet nakliye araçlarının farklı özellikleri ve çeşitleri vardır. Bu da taşınacak ağır yüklerin tonajına, büyüklüğüne, uzunluğuna ve kapladığı hacime göre değişir.

Bu nedenle profesyonel nakliye firmaları lowbed taşıma kapasitesi yüksek olan bu ekipmanları kullanmayı tercih ederler. Çünkü her yük için farklı lowbed aracının olması taşımacılığı oldukça kolaylaştırmaktadır. Böylece bu firmalar, bir fabrikayı evden eve nakliye gibi, bir yerden başka bir yere kolayca taşıyabilmektedir. Günümüzde zaman kavramı çok önemli olduğu için bu tür bir hizmet almak şirketlerin işlerini oldukça kolaylaştırmaktadır.

Lowbed Ağır Nakliye

Gelişmekte olan bütün ülkelerde olduğu benzer biçimde, şehrimizde de kahramanmaraş'ta  kentsel dönüşüm projeleri son dönemlerde yoğun bir halde gündeme gelen kent tertip projeleri içinde yer almaktadır. Büyük şehirlerdeki yapılaşmanın daha çevreci ve daha tertipli bir manzara ile yine oluşturulmasını elde eden bunun yanı sıra depreme dayanıklı binaların yapımı için boş arazi meydana getiren kentsel dönüşüm projeleri, bununla beraber bina yıkım hizmetine duyulan ihtiyacın artmasını da getirmiştir.

Betonarme binaların yıkımı, çelik konstrüksiyon binaların yıkımı ve prefabrik binaların yıkımı hafriyat sektörünün ilgilenmekte olduğu bina felaket işlemleri içinde yer almıştır. Bina yıkımı son derece dikkatli bir biçimde gerçekleştirilmelidir.

Can ve mal kayıplarının önlenmesi için son kontroller dikkatli bir halde yapılmalı ve bina yıkımı icra eden firmaların risk sigortası benzer biçimde uygulamalarının bulunup bulunmadığı mutlaka bilinmelidir.

Kahramanmaraş Hafriyat ve çevre bölgelerimizde hafriyat çalışmalarımız profesyonel kadromuz ve yüksek nitelik anlayışımızla sürdürülmektedir. Hafriyat hizmetlerimizin yanı sıra altyapı hizmetleri ve inşaat sektöründe de öncü olan firmamız bu alanlarda da faaliyetlerini sürdürmekte olup uzun yılların tecrübesi ve kaliteli bir işin verdiği gayretle sizlere en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz.

Müşterilerimizin bizi tercih etme sebeplerinden birisi azim ve kararlılıkla yürüttüğümüz iş prensibimizin yanında satın alan memnuniyetini çoğaltmak ve sektöründe lider bir marka olarak iz bırakmaktır.

Bizler Kahramanmaraş'ta hafriyat ve altyapı emek harcamaları sağlarken Sayha hafriyat olarak hizmet ve kalite standartları gereği lüzumlu iş ahlakına haiz bir düzen içerisinde projelerimizi yürütmekteyiz.

Kahramanmaraş Harfiyat, kum, mıcır, inşaat malzemeleri temini, bina temel kazıları, kırım ve yıkım işleri, moloz nakliyat gibi sektörün temel alanlarında Sayha Hafriyat olarak Kahramanmaraş'ta faaliyet göstermektedir.

Kahramanmaraş Harfiyat, 1990 yılından bu zamana kadar hafriyat sektöründe kazanmış olduğu deneyim bilgi birikimlerini  uzman kadrosu ve son model teknolojik makinaları ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Kahramanmaraş Hafriyat olarak; Toprak, taş yada kayalık zeminleri kazma, nakliyat, yumuşatma gibi ameliyelerle şekillendirme işlerinizi özenle yaparız. Karayolu, baraj, demiryolu, madencilik ve bina inşaatı benzer biçimde projelerin mühim bir kısmı bizim hizmet alanımıza girmektedir.

Hafriyat işlerimizde farklı maksat ve şartlarda çalışan muhtelif iş makinaları kullanılmaktadır.
Delme-patlatma hizmeti verdiğimiz şirketlere sahada oluşacak hafriyatın kaldırılması ve taşınması mevzusunda bünyemizde bulunan kırıcı(yerkazar),yükleyici ve kamyonlarla hizmet vermekteyiz.

İhtiyaçlarınız doğrultusunda iş makinalarımızı hizmetinize sunuyoruz. Ekskavatör, forklift, loader, traktör, mini ekskavatör, kepçe, kamyon, traktör kiralama hizmetinden yararlanmak için bizi arayın.

Size en uygun iş makinalarımızla işinizi kolaylaştıralım.
Murat Akpınar İnşaat Hafriyat olarak yapı sektöründe bölgesel düzeyde gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği iş hacminde yapı ve teknik açılarından gelişmiş projeler yapan bir şirket olmayı vizyon olarak benimsemektedir.

Toprak, taş veya kayalık zeminleri kazma, taşıma, yumuşatma gibi ameliyelerle şekillendirme işlerinizi özenle yaparız. Karayolu, baraj, demiryolu, madencilik ve bina inşaatı gibi projelerin önemli bir kısmı bizim hizmet alanımıza girmektedir.

Hafriyat işlerimizde değişik maksat ve şartlarda çalışan çeşitli iş makinaları kullanılmaktadır.
Delme-patlatma hizmeti verdiğimiz şirketlere sahada oluşacak hafriyatın kaldırılması ve taşınması konusunda bünyemizde bulunan kırıcı(ekskavatör),yükleyici ve kamyonlarla hizmet vermekteyiz.

Müşterilerimizden gelecek talepler doğrultusunda

  • Derin kazı hafriyatı
  • Yüzeysel kazı
  • Alt yapı kazıları
  • İnşaat alanı temel kazıları
  • Fabrika sahası hazırlama
  • Alan düzeltme ve tesviye

Hizmetleri verilmekte olup müşteri memnuniyeti temel ilkemizdir.